Hylomar

Dichtingspasta

HYLOMAR Dichtingspasta

Hylomar produceert een breed scala aan hoogwaardige afdichtingsmiddelen die worden gebruikt door toonaangevende OEM’s in de auto-industrie, ruimtevaart, energieproductie en algemene engineering.

Dichtingsmiddelen van Hylomar zorgen voor een gasdichte afsluiting. Bovendien blijft de dichtingspasta van Hylomar soepel, zelfs na jaren dienst. Zo blijft de afdichting gegarandeerd.

Hylomar Aerograde, Aerograde Ultra en Advanced Formulation worden gespecificeerd door verschillende fabrikanten van vliegtuigmotoren; waaronder Rolls-Royce en Pratt & Whitney. Hylomar Aerograde dichtingspasta wordt ook gespecificeerd door de NAVO.

 

Hylomar Universal Blue

Eén van de meest verkochte soepele dichtingsmiddelen. De blauwe Hylomar dichtingspasta kan gebruikt worden voor het afdichten van water- en oliepompen, cilinderkoppen, oliecarters en transmissiesystemen.

Breng Universal Blue aan met een spatel of borstel tussen twee af te dichten onderdelen eventueel in combinatie met een traditionele dichting.

De blauwe soepele dichting is gespecificeerd door bekende autoproducenten en motorsport teams.

Hylomar M

De enige echte Hylomar M in de gekende gele verpakking. Vervaardigd door Hylomar UK is het dé originele afdichting welke aan alle kwaliteitseisen voldoet.
Hylomar M dichtingspasta hardt niet uit en blijft daardoor soepel gedurende de hele levensduur

Hylomar Aerograde

Een verdere ontwikkeling van de Universal blue voor de luchtvaartindustrie. Alle voordelen van de standaard blauwe dichting, maar geoptimaliseerd voor de hoge eisen van de luchtvaartindustrie en defensie. Goedkeuringen van Rolls Royce onder andere, bevestigen de topkwaliteit.

Hylomar – dé referentie

Al meer dan 50 jaar is HYLOMAR® wereldwijd opgenomen in de specificaties van verscheidene OEM’s

▼ HYLOMAR M

Wil je meer te weten komen over LIONOIL , neem dan nu contact op!

Contacteer ons