Hylomar

Dichtingspasta

HYLOMAR Dichtingspasta

Dichtingsmiddelen van Hylomar zorgen voor een gasdichte afsluiting. De dichting blijft zelfs na jaren soepel, zodat de afdichting verzekerd blijft. Hylomar is verkrijgbaar met Aerospace goedkeuringen van zowel Rolls Royce als Pratt & Whitney.

 

Hylomar Universal Blue

Eén van de meest verkochte soepele dichtingsmiddelen. De blauwe dichting kan gebruikt worden voor het afdichten van water- en oliepompen, cilinderkoppen, oliecarters en transmissiesystemen.

Breng Universal Blue aan met een spatel of borstel tussen twee af te dichten onderdelen eventueel in combinatie met een traditionele dichting.

De blauwe soepele dichting is gespecificeerd door bekende autoproducenten en motorsport teams.

Hylomar M

De enige echte Hylomar M in de gekende gele verpakking. Vervaardigd door Hylomar UK is het dé originele afdichting welke aan alle kwaliteitseisen voldoet.
Hylomar M dichtingspasta hardt niet uit en blijft daardoor soepel gedurende de hele levensduur

Hylomar Aerograde

Een verdere ontwikkeling van de Universal blue voor de luchtvaartindustrie. Alle voordelen van de standaard blauwe dichting, maar geoptimaliseerd voor de hoge eisen van de luchtvaartindustrie en defensie. Goedkeuringen van Rolls Royce onder andere, bevestigen de topkwaliteit.

Hylomar – dé referentie

Al meer dan 40 jaar is HYLOMAR® wereldwijd opgenomen in de specificaties van verscheidene OEM’s

▼ HYLOMAR M

Wil je meer te weten komen over LIONOIL , neem dan nu contact op!

Contacteer ons